Bejelentkezés
           
Címlap Hírek, közlemények Gyalogos beavatkozói képzés - Hungaroring  

Bejelentkezés


Az aktív sportbírókat regisztráltuk weboldalunkon. Ezzel kapcsolatos közleményünket kérjük olvassa el ide kattintva.

Külső regisztrációra nincs, és nem is lesz lehetőség.

Hírlevél

Legyen jól informált! Iratkozzon fel hírlevelünkre, és kapjon értesítést weboldalunk frissítéseiről!

Ki olvas minket

Oldalainkat 73 vendég böngészi

Kérdése van?

Keresse fel a "További gyakori kérdések" menüpontot. Ha ott sem találja az Ön által keresett információt, kérjük írja meg kérdését a webmaster@mnasz-sbb.hu e-mail címre, és kollégánk hamarosan megválaszolja azt.

Gyalogos beavatkozói képzés - Hungaroring
2013. február 21. csütörtök, 05:00

2013. március 30-án 10 órától tartjuk éves kötelező gyalogos beavatkozói képzésünket a Hungaroringen. A képzés elméleti és gyakorlati oktatást (tűzoltási és emelési gyakorlatot) is tartalmaz, ezért kérünk mindenkit, hogy ennek megfelelő ruházatban vegyen részt a képzésen.

A képzés azok számára, akik 2013-ban bármely gyorsasági szakágban zajló nemzetközi eseményen gyalogos beavatkozóként kívánnak résztvenni, KÖTELEZŐ! (Figyelem! Az idén végzett új bírók számára is az, amennyiben ilyen versenyeken gyalogos beavatkozóként szeretnének részt venni!) A képzésen részvétel alól - kellő indokoltság és megfelelő korábban szerzett tapasztalat esetén - előzetesen felmentés kérhető a Sportbírói Bizottságtól.

A képzést követően erőnléti felmérésre is sor kerül, mely során 50 méteres távot kell tűzoltókészülékkel lefutni. (Kizárólag szintfelmérés az ideális beosztások kialakításához, az elért eredménynek egyéb következményei nincsenek.)

A vidéki területekről (Győr, Veszprém, Miskolc, Kecskemét, Pécs, stb.) érkező sportbírók számára az SBB üzemanyag költségtértés biztosít (4 személy / autó). Ennek részletes feltételeiről és a szükséges dokumentációról Demeter Magdolna emailen ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) ad tájékoztatást az érintettek számára.

 

Eseménynaptár

«   2017. december   »
hkscpsv
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

A következő 10 esemény

Kövess a Twitteren is!

Keresés

 
   
         
honlap készítés, online marketing: STEMO Marketing Kft.