Bejelentkezés
           
Címlap Hírek, közlemények Felhasználói fiókok újra aktiválása – 2016  

Bejelentkezés


Az aktív sportbírókat regisztráltuk weboldalunkon. Ezzel kapcsolatos közleményünket kérjük olvassa el ide kattintva.

Külső regisztrációra nincs, és nem is lesz lehetőség.

Hírlevél

Legyen jól informált! Iratkozzon fel hírlevelünkre, és kapjon értesítést weboldalunk frissítéseiről!

Ki olvas minket

Oldalainkat 15 vendég böngészi

Kérdése van?

Keresse fel a "További gyakori kérdések" menüpontot. Ha ott sem találja az Ön által keresett információt, kérjük írja meg kérdését a webmaster@mnasz-sbb.hu e-mail címre, és kollégánk hamarosan megválaszolja azt.

Felhasználói fiókok újra aktiválása – 2016
2016. január 05. kedd, 20:01

Kérem azon sporttársakat, akik a 2016-ös évet megelőző négy év valamelyikében érvényes sportbírói igazolvánnyal rendelkeztek, de most inaktív a belépésük, viszont 2016 évben újra szeretnének továbbképzésen részt venni, hogy a weboldalhoz tartozó hozzáférésük újra aktiválása érdekében vegyék fel a kapcsolatot Demeter Magdolna bizottsági taggal a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  email címen.

Az igazolványok érvényesítésével kapcsolatban több olyan észrevétel jelent meg az interneten, melyből látszik, hogy a hozzászólok, nem ismerik a Sportbírói Kódex idevonatkozó részét.

A Sportbírók Általános Működési Kódexe 1. számú mellékletének (Oktatási és képzési szabályzat) 8.1. pontja rendelkezik az igazolvány kiváltásának módjáról:

„Az igazolvány első kiváltását követő években sportbírói igazolvány abban az esetben adható ki, ha a sportbíró a tárgyévet megelőző négy év valamelyikében érvényes sportbírói igazolvánnyal rendelkezett, valamint tárgyévben legalább egy szakág továbbképzésén sikeres vizsgát tett. Tárgyévben a sportbíró abban a szakágban végezhet sportbírói tevékenységét, amelynek a továbbképzésén sikeres vizsgát tett. Ha egy sportbíró többször, rendszeresen és igazoltan írásban jelentkezett versenyekre, de nem nyert beosztást, a Sportbírói Bizottság mérlegelheti számára az igazolvány kiadását további 1 évre.”

Több szabályzat megtalálható a következő linken: http://mnasz.hu/hu/szabalyzatok/

Pintér Kálmán SBB vezető

 

 

 

Eseménynaptár

«   2017. december   »
hkscpsv
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

A következő 10 esemény

Kövess a Twitteren is!

Keresés

 
   
         
honlap készítés, online marketing: STEMO Marketing Kft.