Bejelentkezés
           
Címlap Súgó  

Bejelentkezés


Az aktív sportbírókat regisztráltuk weboldalunkon. Ezzel kapcsolatos közleményünket kérjük olvassa el ide kattintva.

Külső regisztrációra nincs, és nem is lesz lehetőség.

Hírlevél

Legyen jól informált! Iratkozzon fel hírlevelünkre, és kapjon értesítést weboldalunk frissítéseiről!

Ki olvas minket

Oldalainkat 4 vendég böngészi

Kérdése van?

Keresse fel a "További gyakori kérdések" menüpontot. Ha ott sem találja az Ön által keresett információt, kérjük írja meg kérdését a webmaster@mnasz-sbb.hu e-mail címre, és kollégánk hamarosan megválaszolja azt.

Hogyan működik a jelentkezési rendszer?

Jelentkezés továbbképzésre, versenyre:

 1. Jelentkezzen be a rendszerbe. Az eseménynaptárt és az eseményeket bejelentkezés nélkül is látja, de jelentkezni csak bejelentkezést követően tud.
 2. Az „Események” fülön válassza ki azt a továbbképzést vagy versenyt, melyre jelentkezni szeretne.
 3. Kérjük, ellenőrizze az esemény melletti oszlop színét.
 • Ha az esemény leírása melletti oszlop zöld színű, ön jelentkezhet a versenyre.
 • Ha sárga az oszlop, akkor a rendelkezésre álló helyek beteltek, de várólistára lehet jelentkezni. Ez azt jelenti, hogy ha valaki lemondja a jelentkezését, vagy azt bármely okból az esemény szervezője nem fogadja el, úgy a várólista következő tagja lép a korábbi jelentkező helyére.
 • Ha az oszlop piros, akkor vagy lejárt a jelentkezési időszak, vagy Ön már jelentkezett erre az eseményre, ezért újabb jelentkezést nem tud elhelyezni. (Ha az esemény rendezője (versenyigazgatója) már meghívta Önt erre az eseményre (és erről e-mailt is kapott), akkor Önnek már nem szükséges erre az eseményre jelentkeznie.)
 1. A jelentkezés folytatásához kattintson az esemény nevére, vagy az esemény bal oldalán elhelyezett ikonra.
 2. Kérjük, ellenőrizze az esemény adatait (helyszín, időpont, stb.). A helyszín rovatban esetlegesen megjelenő földgömb ikonra kattintva térképen tudja megnézni az esemény helyszínét.
 3. A jelentkezéshez kattintson a jobb felső sarokban lévő zöld pipa ikonra, vagy a „Jelentkezés” gombra közvetlenül a Súgó fölött. (Ha nem jelenik meg, akkor erre az eseményre Ön nem tud jelentkezni. Vagy lejárt a jelentkezési időszak, vagy Ön már jelentkezett erre az eseményre, ezért újabb jelentkezést nem tud elhelyezni.)
 4. A felugró ablak kérdésére „Ön valóban jelentkezni szeretne erre az eseményre?” válassza az OK gombot. (E nélkül jelentkezése érvénytelen lesz.)
 5. Hamarosan egy értesítő e-mailt fog kapni, melyben az esemény részleteiről tájékoztatjuk. Kérjük őrizze meg ezt az e-mailt, szüksége lehet rá.

Figyelem! Versenyekre, továbbképzésekre a jelentkezési rendszer használata kötelező, de versenyek esetében a jelentkezés nem jogosít fel automatikusan a versenyen való részvételre. A részvételről a Sportbírói Kódex ide vonatkozó rendelkezései szerint továbbra is a versenyigazgató dönt. Annak a személynek, aki nem jelentkezett az adott versenyre, de részt vett rajta, a Sportbírói Bizottság az adott versenyt nem fogja elismerni mint munkát a következő évi igazolványok kiosztásakor.

A várólista változásairól nem fog újabb automatikus levelet kapni, ezért kérjük, hogy az esemény kezdete előtt legfeljebb 24 órával ellenőrizze jelentkezése állapotát rendszerünkben.

Jelentkezés lemondása:

Ha egy eseményen mégsem tud részt venni, akkor jelentkezését a következő képen mondhatja le:

 1. Kattintson a „Jelentkezéseim” fülre.
 2. Válassza ki azt az eseményt, melyről jelentkezését le szeretné mondani, majd kattintson az esemény nevére, vagy az esemény bal oldalán elhelyezett ikonra.
 3. Az esemény részleteinél kattintson a jobb felül lévő piros X-re, vagy a „Jelentkezés törlése” gombra, közvetlenül a Súgó felett.
 4. A felugró ablak kérdésére „Valóban törölni szeretné a jelentkezését?” válassza az OK gombot. (E nélkül jelentkezésének törlése érvénytelen lesz.)
 5. Hamarosan egy értesítő e-mailt fog kapni, melyben értesítjük jelentkezése törléséről. Kérjük, őrizze meg ezt az e-mailt, szüksége lehet rá.

Jelentkezés állapotának ellenőrzése:

Versenyek esetében a Versenyigazgató választja ki a résztvevő sportbírókat, ezért minden ilyen esetben vegye fel a kapcsolatot az adott verseny Versenyigazgatójával.

Tanfolyamok, továbbképzések esetében az alábbi módon ellenőrizheti jelentkezése státuszát:

 1. Kattintson a „Jelentkezéseim” fülre.
 2. Válassza ki azt az eseményt, amelyikre jelentkezését szeretné ellenőrizni.
 3. Kérjük, ellenőrizze az esemény melletti oszlop színét.
 • Ha az esemény leírása melletti oszlop zöld színű, ön jelentkezése érvényes.
 • Ha sárga az oszlop, akkor Ön továbbra is várólistán van. Ez azt jelenti, hogy ha valaki lemondja a jelentkezését, vagy azt bármely okból az esemény szervezője nem fogadja el, úgy a várólista következő tagja lép a korábbi jelentkező helyére.
 • Ha az oszlop piros, akkor jelentkezése ugyan sikeres volt, de sajnos nincs több hely az eseményre.
 

Eseménynaptár

«   2017. november   »
hkscpsv
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   

A következő 10 esemény

Kövess a Twitteren is!

Keresés

 
   
         
honlap készítés, online marketing: STEMO Marketing Kft.